Totaalprojecten

Samen met onze partner Huisman Hoveniers hebben wij alle disciplines in huis om geheel turn-key uw project te realiseren. Van ontwerp, aanleg, installatie, onderhoud, beheer tot training en begeleiding bent u bij ons  aan het juiste adres.

 

Ontwerp, aanleg en onderhoud

Middels een eigen ontwerpafdeling zijn wij in staat uw persoonlijke wensen met onze adviezen te integreren in een passende ontwerptekening. Zo komen wij gezamenlijk tot een ontwerp dat volledig aan uw wensen voldoet. Onze veelzijdigheid en jarenlange praktische ervaring staan garant voor een tevreden klant.

Kunstgras

Met Highlands Grass kunstgras concepten bieden wij een breed scala aan van kunstgras toepassingen. Voor zowel de particuliere, sportieve als de zakelijke markt kunnen wij onder andere de volgende producten met kunstgras aanbieden: tuintoepassingen, daktuinen en balkons, terrassen, bermen en taluds, rotondes, openbaar groen, trapvelden, multi Sport Courts, valondergronden, baby speelveldjes, kantoren, tee-boxen en andere golftoepassingen.

Sport en Spelen

Wij hebben alle disciplines in huis om uw project op het gebied van sport en spelen volledig in eigen beheer uit te voeren. U doet dus zaken met één helder aanspreekpunt, van ontwerpfase tot en met de oplevering, waarbij onze jarenlange ervaring en professionele adviezen gecombineerd zullen worden met uw persoonlijke wensen. Tot onze opdrachtgevers behoren o.a. gemeenten, kinderdagverblijven, zorginstellingen, recreatieparken, scholen, campings en speeltuinverenigingen.

Training en Begeleiding

Indien gewenst kan er een speciaal opgeleide instructeur regelmatig aanwezig zijn die uitleg geeft over het gebruik van de beweegtoestellen. Er kunnen programma's worden opgesteld waar jong en oud met verschillende schema's met of zonder elkaar aan het sporten kunnen gaan.

Beheer

Veiligheidsinspecties en onderhoudsacties worden door gebruikmaking van transpondertechnology inzichtelijk en aantoonbaar vastgelegd.
Regelmatig en deskundig onderhoud van tuin en toestellen zorgt ervoor dat uw beweegtuin er altijd op en top uitziet en met veel plezier gebruikt wordt.