Over ONS

Samen met de Huisman Hoveniers Groep hebben wij alle disciplines in huis om ieder project te realiseren, van ontwerp, aanleg, installatie, onderhoud, beheer tot training en begeleiding. Een uniek concept, outdoor fitness toestellen en in onze eigen fabriek geproduceerde Flexibilo speeltoestellen in combinatie met een landelijk actief hoveniersbedrijf.

Wij bieden een uitgebreid programma aan vernieuwende kunststof speeltoestellen, stalen speeltoestellen, sport- en speltoepassingen en valondergronden. Onze filosofie is absoluut veilig speelplezier, sociale ontwikkeling, uitdaging en leerplezier te bieden met milieubewuste producten.
Voor iedere leeftijdscategorie en beschikbaar budget bieden wij een geschikte oplossing met een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding.

Bij professionele oplossingen op het gebied van sport- en speltoepassingen kunt u denken aan trimtoestellen, outdoor fitness toestellen (o.a. Saysu), kunstgras trapvelden, pannakooien, multi sport courts, doelen, tafeltennistafels, Square Game, basketbal-, korfbal- en volleybalvoorzieningen. Deze sport- en spelvoorzieningen bieden een grote bijdrage aan de strijd tegen de bewegingsarmoede waar we vandaag de dag mee te maken hebben bij zowel volwassenen als kinderen.

De FlexiBilo Speeltoestellen, zoals klimtoestellen, veertoestellen, speelhuisjes, glijbanen, schommels, zandbakken, duikelrekken en wippen zijn allemaal gecertificeerd door erkende keuringsinstanties en voldoen daarmee aan de hoogste constructie en veiligheidseisen.

Al onze toestellen zijn voorzien van een Data Control Transponder, waardoor het mogelijk is om inspecties, onderhoud en controles op een snelle en effectieve manier uit te voeren.

Sponsoring

OutdoorGym staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Wij schenken van elk verkocht toestel een bedrag aan Talentboek, een initiatief van Stichting Olympisch Netwerk om jonge sporters te ondersteunen in hun ontwikkeling tot topsporter.